RG BIONIX 2024-2025

Greutate 1 kg
Dimensiuni 1 × 1 × 1 cm
Mărime

5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Tip latex

AlphaGrip Latex

Grosime

4mm

Spumă amortizare

3mm

Bază

EVO-Zone

Cusătură

Hibrid Roll-Negativ

RG Fix Fit

Da

Priză pe ploaie

5

Priză pe uscat

5

Rezistență

5

Colecție

2024, 2025

339.00 lei

Câștigă până la 3.390 puncte RG.
Adaugă la Favorite
Adaugă la Favorite
Adaugă la Favorite
Adaugă la Favorite
SKU: N/A Categorii: , ,

Plătește în 6 rate fără dobândă!

Covid-19 Info: Livrăm în condiții normale.
  • Livrare gratuită, la comenzile peste 500 de lei
  • Reduceri frecvente
  • Deschidere colet

Descriere

RG BIONIX 2024-2025

Suntem foarte încântați să vă prezentăm în sfârșit modelul Bionix din 2024-2025. Există o nouă combinație impresionantă de culori și un nou design pentru zona încheieturii, ceea ce face mai confortabil de pus sau scos.
Noul AlphaGrip Latex german oferă cele mai bune proprietăți de prindere, rezistență mare la abraziune și performanțe remarcabile în toate condițiile.
Suntem siguri că după toată dezvoltarea, Bionix va fi una dintre cele mai bune mănuși fără cusături pentru portarii noștri din întreaga lume.

Tăietură: Roll Negativ hibrid. Vârfurile degetelor sunt rulate cu latex, spre părțile inferioare ale degetelor oferă o potrivire strânsă. Cusăturile interioare asigură o potrivire strânsă, o construcție exclusivă. Forma lor ergonomică se adaptează total mișcărilor naturale ale degetelor, oferind o zonă de contact suplimentară a latexului la vârful degetelor.
Backhand: cauciuc natural cu celule deschise din zona Eva de înaltă performanță, combinabil cu mai multe țesături. Soluție revoluționară pentru aplicații care necesită o respirabilitate ridicată și caracteristici elastice ridicate. EVO Zone este rezultatul aplicării tehnologiei de ultimă oră pentru confort.

Caracteristicile sale cheie sunt: ​​Căptușeală elastică, Respirabilitate, Elasticitate, Durabilitate, BIODEGRADABIL ȘI ECO-RESISTENT LA APĂ. EVO Zone permite niveluri mai mari de permeabilitate la vapori de apă cu aceeași capacitate de rezistență termică, rezultând un confort termic superior. Grafică de sublimare cu culorile sale unice contrastează intr-un mod vibrant. Silicon imprimat cu metoda de înaltă densitate a fost folosit pentru a  oferi aderență în timp ce boxați mingea. Cu textura sa unică are propria eleganță.

WFS: Wrist Fit System, tehnologie Hyper dezvoltată și studiată cu sportivi de top.

După aprobarea portarilor noștri, acum putem folosi acest elastic din cauciuc hiperpoliester în partea de jos a mănușii.

Bucla elastică detașabilă oferă o soluție inovatoare pentru siguranța încheieturii, fiind ideală pentru portari care au nevoie de un sistem de fixare sigur și ușor de reglat. Proiectată ergonomic, cureaua cu buclă elastică detașabilă asigură protecția încheieturii și permite o ajustare precisă, oferind portarii un nivel superior de confort și siguranță. Această buclă elastică permite reglarea încheieturii mâinii la cel mai înalt nivel de fixare, oferind nu doar siguranță sporită, ci și încredere pe teren. Datorită designului ergonomic, curelusa elastică asigură fixarea perfectă a încheieturii fără a necesita ajustări suplimentare, crescând astfel încrederea în timpul utilizării. Metoda de inginerie ergonomică a acestei bucle elastice nu doar că fixează ferm încheietura, dar oferă și stabilitate optimă, eliminând grija de a strânge în mod constant.

Palma: noul latex german AlphaGrip 4mm+3mm de căptușeală internă. Este o spumă avansată care oferă cele mai bune proprietăți de aderență, rezistență mare la abraziune și performanțe remarcabile în toate condițiile.
TEHNOLOGIE FIX FIT

Mărimi disponibile 5 – 11

 

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Dimensiuni 1 × 1 × 1 cm
Mărime

5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Tip latex

AlphaGrip Latex

Grosime

4mm

Spumă amortizare

3mm

Bază

EVO-Zone

Cusătură

Hibrid Roll-Negativ

RG Fix Fit

Da

Priză pe ploaie

5

Priză pe uscat

5

Rezistență

5

Colecție

2024, 2025

Ghid mărimi

Împărtășește-ți gândurile!

Let us know what you think...

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Ce spun clienții

There are no contributions yet.

×

Login

Înregistrare

Un link pentru a seta o nouă parolă va fi trimis la adresa ta de e-mail.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up