RG ZIMA 2024-2025

Bază

Hibrid L-DERMAFIT

Colecție

2024, 2025

Cusătură

Roll Negative

Grosime

4mm

Priză pe ploaie

6

Priză pe uscat

6

Rezistență

6

RG Fix Fit

Da

Tip încheietură

Curea elastică cu buclă detașabilă

Tip latex

Latex german Giga Grip

359.00 lei

Câștigă până la 3.590 puncte RG.
Adaugă la Favorite
Adaugă la Favorite
Adaugă la Favorite
Adaugă la Favorite
SKU: N/A Categorii: , ,

Plătește în 6 rate fără dobândă!

Covid-19 Info: Livrăm în condiții normale.
  • Livrare gratuită, la comenzile peste 500 de lei
  • Reduceri frecvente
  • Deschidere colet

Descriere

RG ZIMA 2024-2025

Zima 2024-2025 este aici cu o nouă combinație de culori și design electric. O mănușă excelentă, cu o potrivire superbă. După multe cercetare și dezvoltare, Zima are acum o zonă hibridă cu L-DERMAFIT tehnologia, care este o combinație de backhand din latex în zona de sus și tehnologia DERMAFIT în partea de jos
Noua tăietură hibridă roll în combinație cu mânerul alb Giga+ oferă acestei mănuși o potrivire și o aderență excelente.

CUT: Nouă tăietură hibridă Roll Negative. Vârfurile degetelor sunt rulate cu latex, spre părțile inferioare ale degetelor oferă o potrivire strânsă. Cusăturile interioare asigură o potrivire strânsă, construcția exclusivă a formei lor ergonomice se adaptează total mișcărilor naturale ale degetelor. Oferă suprafață de contact suplimentară a latexului la vârful degetelor.

BACKHAND: Noua zonă hibridă cu tehnologia L – Derma Fit folosește fibre de înaltă rezistență pentru a crea backhands ușoare, cu zone vizate de susținere, întindere și respirabilitate. Inspirat de feedback-ul nostru cel mai obișnuit de la portar, RG a conceput o țesătură care se potrivește ca un șosete, cu suport și durabilitate pentru sport. Cu ajutorul tehnologiei, partea inferioară a mâinii și a încheieturii mâinii folosind tricot este mai bună, o MÂNUSĂ mai ușoară și mai respirabilă va fi la îndemână când vremea se va încălzi în sfârșit. Combinația de noi metode Hybrid Zone pe backhand va permite utilizatorului să intre într-o dinamică de potrivire în care portarul are posibilitatea de a folosi backhandul din latex în potrivire clasică cu absorbție naturală a loviturilor, oferă lovituri confortabile în toate etapele. Atașarea noului tricot Derma Fit într-o metodă modernă de a intra în mâna în zona încheieturii mâinii cu confort pur și sigur în punctul încheieturii mâinii pentru super control în timp ce joci pe teren. Cauciuc 2D injectat O combinație unică cu tehnologia injectată cu cauciuc cu modele 2D complexe a mâinii inferioare, care permite mănușii să ofere o greutate extrem de flexibilă, ușoară, îndeplinind perfect cerințele portarilor moderni în timpul meciului cu durabilitate extremă.

PALM: Una dintre cele mai avansate spumă RG de palmă vreodată, Giga + German Latex, inclusiv aditivi speciali adezivi, oferă cele mai bune proprietăți de aderență, rezistență mare la abraziune și performanțe remarcabile în majoritatea condițiilor, cu ingredientele sale extrem de lipicioase sporește capacitatea de a prinde mingea la cerința portarului modern. Noua protecție Grip pe partea inferioară a palmei, unde mingea are cel mai mare efect și cel mai mare impact în ritm foarte rapid. Luând acest lucru în feedbackul de la portarii noștri de top, Grip Protection este introdusă pentru a oferi un plus de viață palmei și valorii.

TEHNOLOGIE FIX FIT.

ÎNCHEIE ȘI ÎNCHIDERE: Cureaua cu buclă elastică detașabilă: Proiectată cu un mod unic de a ajusta nevoile portarului. Are capacitatea de a regla încheietura mâinii cu această buclă elastică la cea mai puternică metodă care nu doar asigură încheietura mâinii, ci și crește nivelul de încredere în sol, uitând să strângeți încheietura mâinii datorită metodei sale de inginerie ergonomică.

Mărimi disponibile 5-11

Informații suplimentare

Bază

Hibrid L-DERMAFIT

Colecție

2024, 2025

Cusătură

Roll Negative

Grosime

4mm

Priză pe ploaie

6

Priză pe uscat

6

Rezistență

6

RG Fix Fit

Da

Tip încheietură

Curea elastică cu buclă detașabilă

Tip latex

Latex german Giga Grip

Ghid mărimi

Împărtășește-ți gândurile!

5 din 5 stele

1 recenzie

Let us know what you think...

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Ce spun clienții

  1. petrica.spinare

    RG Zima

    petrica.spinare (proprietar verificat)

    Foarte bune!

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Login

Înregistrare

Un link pentru a seta o nouă parolă va fi trimis la adresa ta de e-mail.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up